Вогнезахисна обробка і системи пожежогасіння

Вогнезахисна обробка дерева, металу, тканин Київ. Послуги з вогнезахисту металевих конструкцій. Системи пожежогасіння Київ.

 

 

З розвитком сучасних технологій в області будівельних технологій з'явилася необхідність в вогнезахисної обробки конструкцій і матеріалів різного типу і структури. Вогнезахисний матеріал являє собою особливу хімічну речовину, яка запобігає виникненню і поширенню вогню. Після вогнезахисної обробки конструкція з будь-якого матеріалу, нехай навіть самого вогненебезпечної, набуває протипожежні властивості і, при виникненні пожежі буде перешкоджати його поширенню. Вогнезахисна обробка являє собою покриття поверхні конструкції вогнезахисним лаком, фарбою або спеціальною рідиною, більшість з яких, при вогненебезпечної температурі перетворюються в особливу неспалену піну, яка не дає вогню зруйнувати конструкцію і в той же час поширитися далі.

 

 

Вогнезахисна обробка дерев'яних конструкцій є покриття дерев'яних конструкцій вогнетривкими лаками і фарбами. Відомо, що дерево є пожежонебезпечним матеріалом, який швидко запалюється, сильно деформується (практично до повного знищення) і при цьому служить джерелом сильного поширення вогню.

 

Обробка вогнезахисними матеріалами металевих конструкцій спрямована на підвищення вогнетривкості конструкцій. Вогнезахисна обробка металу запобігає його швидку деформацію при виникненні високих температур. Так як метал є одним з основних матеріалів, який використовується при будові будівель в несучих конструкціях, то вогнезахисна обробка металоконструкцій є одним з ключових факторів у пожежної безпеки будівлі.

 

Компанія «Ел-Ком Сервіс» здійснює обробку вогнезахисними матеріалами металевих, залізобетонних та інших конструкцій будь-якого виду та складності. Наша компанія має всі необхідні ліцензії на вогнезахисну обробку надані МНС України. Наші кваліфіковані працівники професійно здійснять вогнезахисну обробку повітроводів, металевих і залізобетонних несучих конструкцій і будь-яких інших поверхонь. Ціни на вогнезахисну обробку залежать від обсягу та складності робіт, а також використовуваних матеріалів.