Обслуговування електрообладнання, завдань і споруд

Обслуговування електрообладнання

 

Компанія «Ел-Ком Сервіс» готова оперативно взятися за обслуговування, а також ремонт будь-якого обладнання. У нас задіяні кваліфіковані кадри і спеціально підготовлений персонал. Інженери-електронники допоможуть діагностувати проблему і здійснять ремонт в найкоротші терміни.

 

Діагностика, ремонт і планове сервісне обслуговування на належному рівні можливо тільки при належній матеріальній базі - у нас в наявності є весь необхідний інструмент. Крім того, ремонт всього обладнання в сервісному центрі проходить тільки відповідно до заводської документації.

 

Так само, ви можете зробити ремонт стабілізаторів, ремонт електростанцій, ремонт дизель-генераторів, ремонт бензогенераторов, ремонт ІБП.

 

Перелік послуг «Ел-Ком Сервіс» постійно розширюється. Ми виконуємо взяті на себе зобов'язання швидко і якісно, ​​виявляючи відповідальність в роботі і справжній професіоналізм.

 

 

 

 

Обслуговування будівель і споруд.

 

Компанія «Ел-Ком Сервіс» надає послуги з інженерно-технічного обслуговування нерухомості в Києві і по всій Україні.

 

Наша компанія пропонує вигідне і комплексне рішення задач по управлінню технічним обслуговуванням і експлуатацією будівель і приміщень. У всіх регіонах наш кваліфікований персонал професійно навчений для забезпечення надійного і безпечного функціонування всіх систем будівлі. Ми готові взяти на себе відповідальність за забезпечення безперебійної роботи:

 

- систем електропостачання;

 

- систем кондиціонування повітря;

 

- систем вентиляції;

 

- систем опалення;

 

- аварійне реагування при відключенні електроенергії, витік води;

 

- контроль за роботою підрядних організацій, які обслуговують спеціальні інженерні системи та обладнання;

 

Ми допоможемо вам вирішити всі проблеми які виникають під час повсякденної роботи офісів, щоб ви могли зосередитися на своїх справах. При такому підході створюється єдиний центр відповідальності, за вирішення всіх експлуатаційних питань ваших приміщень. Ми пропонуємо розумний підхід, при якому, кожен займається своєю справою, за рахунок чого підвищується якість і ефективність. Аутсорсинг інженерно-технічного обслуговування - новий підхід, що приходить на зміну застарілої адміністративно-командної моделі. Це загальноприйнята світова практика і сучасна тенденція передових українських компаній.

 

Прайс на виконувані роботи

№п\п Види робіт Періодичність *Ціна
1 Огляд і перевірка стану видимих частин ліній електропередач та електрообладнання, огляд і перевірка цілісності і надійності кріплення контактів кабелів і проводів ліній електропередач, підтяжка контактних з'єднань, перевірка кріплення електророзеток, вимикачів і освітлювальних приладів, усунення виявлених неполадок, пошук і заміна пошкоджених ліній електропередач в окремих прольотах, контактів, заміна електроламп і їх утилізація, очищення ізоляції і контактних з'єднань видимих частин ліній електропередач і електро- та борудованія, перевірка схем аварійного освітлення 1 раз на місяць 300 грн. / Приміщення до 500 м.кв.


600 грн. / Приміщення понад 500 м кв.
2 Перевірка аварійної спрацювання захисту електрообладнання, перевірка автоматичних вимикачів на спрацювання, перевірка пристроїв захисного відключення. 1 раз в 6 міс. 15 грн. / Точ.
3 1 раз на рік 16 грн. / Лінія
4 Перевірка заземлення:


- замір опору розтікання струму заземлюючих пристроїв по контуру заземлення


- завмер перехідного опору між заземленими частинами електрообладнання та контуром заземлення.
1 раз на рік




1 раз на рік
150 грн. / Конт




650 грн. / 100 точ.
5 Замір повного опору петлі «фаза-нуль». 1 раз на рік 20 грн. / Точ.
6 Замір сили струму в електричних ланцюгах для визначення навантаження на фазах 1 раз в міс. 20 грн. / Фаза
7 Розрахунок і перевірка допустимих струмових навантажень електромережі і рівномірності їх розподілу по фазах. 1 раз в 6 міс. 350 грн. / Пом.
8 Перевірка систем захисту від блискавок 1 раз на рік 500 грн.
9 Проведення випробувань і візуальна перевірка індивідуальних засобів захисту 1 раз на рік 100 грн. / Засіб
10 Забезпечення безперебійного виїзду аварійно-ремонтної бригади 24 години на добу. За потреби 600 грн.
* Всі ціни можуть бути змінені.