Система «Тепла підлога» CEILHIT

                   Сьогодні кожен може дозволити собі відчути розкіш Римської імперії і затишок перських хором. Так! Стародавні римляни і перси - перші, хто оцінив переваги теплої підлоги, використавши для його пристрою гаряче повітря. Він подавався до поверхні по спеціальних каналах.

 

                                                Чим хороша система «тепла підлога»:

 

1. Завдяки підлогового опалення в приміщенні відбувається рівномірний розподіл теплого повітря, при цьому створюються фізіологічно комфортні умови: людині затишно, коли температура повітря на рівні ніг вище, ніж температура на рівні голови.

 

2. Велика площа віддає тепло поверхні підлоги сприяє швидшому нагріванню приміщення, тоді як радіатори центрального опалення не володіють цією перевагою.

 

3. Тепла підлога створює мінімальні теплові потоки - це особливо важливо для людей-алергіків. У приміщенні, де встановлений тепла підлога циркуляція пилу практично нульова, а вологість повітря оптимальна.

4. Система теплих підлог не збільшує позитивну іонізацію повітря, яка визнана несприятливою для людини.

 

Крім здоров'я людини, система теплої підлоги береже дорогоцінні квадратні метри, вона непомітна і не заважає дизайну приміщень, заявляючи про себе лише скромним терморегулятором на стіні. Вона може бути використана в якості основної і додаткової системи опалення.

 

Найбільш популярний в наші дні електричний тепла підлога.

 

Він заслужив свою репутацію тривалим терміном служби і невисокою ціною на комплектуючі матеріали.

Монтаж теплих електричних підлог краще довірити фахівцям, в цьому випадку ви гарантовано отримаєте ще дві переваги - надійність і безпеку досить складною електричної системи, а загальні витрати при цьому зростуть незначно. Спокій і здоров'я коштують набагато дорожче!

 

 

Наші фахівці виконують монтаж теплих підлог різних типів:

 

* Двожильні мати,

 

* Двожильний кабель (котушка),

 

* Одножильний кабель (котушка).

 

Ми встановлюємо систему теплих підлог одночасно з монтажем нової підлоги, а так само при ремонті приміщення - на поверхню старого.

 

Наші електрики допоможуть вам визначитися з вибором виробника, запропонують найбільш оптимальні за ціною і якістю теплі підлоги, вартість яких залежить від багатьох факторів і не завжди є показником якості.

 

Ми здійснюємо ремонт електричних теплих підлог, так що не турбуйтеся, якщо ваш пол відмовився працювати. У нас є спеціальне обладнання, і ми з точністю до 0,5 м2 визначаємо місце пошкодження кабелю, зводячи таким чином ремонт до мінімальних витрат.